Team Info

front Naam: Barry van der Lei
DJ Naam: Barry
Woonplaats: Hendrik Ido Ambacht
Hobby('s): DJ-en, websites maken
Favo muziek: Teveel om op te noemen

Een avontuur van hoe het begon
Op vrij jonge leeftijd ben ik ingespoten met een virus. Een virus wat men tot op de dag van vandaag muziek noemt. Ik kan me de tijd nog goed herinneren dat ik de vrijdagmiddagen uit school naar m'n tante fietste om daar cassettebandjes op te nemen met de nieuwste dance muziek. Rond m'n 16de kwam ik in een jongerencentrum te werken alwaar ik achter de bar stond en later gevraagd ben om eens een draai te wagen aan de platenspelers. Dit heb ik toen een jaartje of 3 gedaan en ben daar toen gestopt. Het bloed van vinyl was er toen wel aardig in geslopen en ik had inmiddels al een aardig collectie platen gekocht. Ik heb er toen niet heel veel meer mee gedaan dan alleen thuis wat muziek aan elkander mixen en een paar keer een eigen feestje gegeven. Ik heb toen de gehele collectie aan de kant geschoven en me meer toegelegen op de digitale weg. Naast muziek was ook computeren m'n hobby en ik kon toen mooi alles samen voegen. Dit is iets wat voorlopig niet zal verdwijnen.

Via m'n maatje Ron van Dordt ben ik een beetje aangestoken met het radio virus. Hij had een intervieuw bij een internet radio station waar ik toen naar luisterde, want ik wilde zijn intervieuw niet missen. Op de chat raakte ik in gesprek ik met de eigenaar er van en binnen een aantal dagen draaide ik daar al. Maar al snel bleek het geen heldere koffie te zijn en heeft Ron een goed woordje gedaan bij een andere zender. Ik ben daar toen heel goed opgevangen en heb er toen een half jaartje gezeten toen ik werd benaderd of ik ergens anders wilde draaien. Hier moest ik voor ik een JA gaf heel erg goed over denken, want ik wilde wel m'n ding kunnen doen op muziek gebied. Tot aan de start van MusicBeatsz heb ik dan ook daar mijn shows kunnen doen.

Als drijvende kracht achter MusicBeatsz ben ik redelijk wat uurtjes bezig om steeds alles te kunnen waarborgen. Webtechnisch, mailverkeer, bijhouden van de servers en ga zo maar door. Uiteraard krijg ik daarbij de steun van de mensen die deel uit maken van het HoofdTeam van MusicBeatsz. Ook deze dragen bij aan het geen waar we voor staan!.(Many Thanks) Kwaliteit, eerlijkheid en betrokkenheid met en voor de luisteraars.
ZSM Meer
front Naam: Linda Baay
DJ Naam: Linsensss
Woonplaats: Rotterdam
Hobby's: Gamen, Feyenoord gaan en als het even kan reizen
Favo muziek: Van de 80's tot aan hedendaagse muziek, dance en trance

Hoe is het allemaal begonnen?
Muziek is me met de paplepel ingegoten. Mijn vader draait dagelijks muziek en dan vooral muziek van eind jaren '60 / begin jaren 70. Op het moment dat ik een eigen muzieksmaak ging creeeren stond ik na schooltijd uren lang voor de spiegel te playbacken op muziek uit de jaren '90. De muziekcollectie die ik op cd's heb aangeschaft stamt vooral uit de zeros en de jaren 10. Toen ik het ouderlijk huis verliet moest ik helaas met veel pijn in mijn hart een flink gedeelte van mijn collectie wegdoen, maar door de digitalisering heb ik een groot gedeelte weer teruggevonden en in verschillende afspeellijsten staan. Een dag zonder muziek is voor mij een dag niet geleefd.

Hoe ben ik bij MusicBeatsz terecht gekomen?
Begin 2016 ben ik verhuisd naar mijn huidige woning en woon een straat achter DJ Monica. Vrijwel elke dag als zij naar haar werk liep, stond ik voor de deur een sigaretje te roken en na een aantal maanden raakten we door mijn katten met elkaar aan de praat. Ze vertelde me dat ze internetradio DJ was en vroeg me of ik zin had om te luisteren. Dit heb ik gedaan, en ben blijven hangen.

Inmiddels behoor ik tot het hoofdteam en doe achter de schermen wat administratieve dingen voor MusicBeatsz. Daarnaast kennen jullie me van enkele showtjes van DJ Barry waar ik als sidekick aanwezig was. Ik moet zeggen dat ik daardoor de smaak van radio maken wel te pakken heb gekregen, dus wie weet horen jullie me in de toekomst wel vaker.
ZSM Meer
ZSM Meer
ZSM Meer
ZSM Meer
ZSM Meer
ZSM Meer
ZSM Meer
ZSM Meer
ZSM Meer
ZSM Meer
Nr. van de week 2017

Klik hier
om te kijken welke nummers van de week we al gehad hebben op MusicBeatsz.nl
Social Platform
Weers verwachting (NL)