Hits voor jou
van de jaren 70 tot nu
Populaire Dance hits
Elke zondag vanaf 0100 uur
Rock World
Elke maandag vanaf 2100 uur

en welkom op MusicBeatsz

Al 4 jaar trotseren we met plezier de naam MusicBeatsz. Een naam die inmiddels ook vele luisteraars heeft mogen bereiken op het internet. Kijkend rond om ons heen zien we met regelmaat een internet radio station stoppen. Wij als MusicBeatsz zijnde streven door. Muziek is ons alles en dat is heel goed te merken. WE LOVE GOOD MUSIC.

Elke dag word er druk gewerkt om het de luisteraars zo aangenaam mogelijk te maken op MusicBeatsz met leuke Live shows, met een aanvulling van onze syndicate DJ's en onze grote Auto DJ die allemaal op elkander afgestemd zijn.

Wat kan je horen bij ons....
Van een golden oldie tot aan de muziek die gisteren uitgebracht is kan je verwachten. Onze DJ's draaien vrijwel allemaal algemene muziek. Stiekem vullen ze dit aan met andere muziek. Denkend aan een piraatje, een kroegstamper of een nederlandstalige plaat, of wat te denken van een reggae / hip hop nummer, of een lichte rock / dance nummer. Naast de variatie muziek die we wegdraaien maken we gebruik van een verzoekbox. Niets te gek, maar we passen wel bij bepaalde harde soorten muziek. Dat maakt het spannender om geen show te missen.

Naast de live shows kan men ook meeluisteren naar de syndicate DJ's. Deze maken elke week een mix en sturen deze op naar ons en wij programmeren deze in. Maar wat te denken van onze Auto DJ. Die staat ook bomvol met vele heerlijke hits. Al met al luister gezellig mee naar MusicBeatsz. En lijkt het je leuk om te chatten met de DJ of luisteraars? Kom er gewoon gezellig bij. Alles is gewoon gratis.

Laatste NieuwsNieuws Archief (ZSM)

27 Mei 2017 SummerVibes 2017
Afgelopen jaar hebben we SummerVibes met heel veel succes kunnen en mogen doen. Mede door dit succes doen we dit jaar wederom weer de SummerVibes organiseren.
Op zaterdag 1 juli 2017 willen we dan ook van start gaan met de SummerVibes om 12.00 uur (OVB) met heerlijke zomerse muziek en we gaan door tot 01.00uur. Dit jaar een tikkeltje anders en nog beter met een leuke samenstelling van de DJ's die meedoen. En als alles meezit hebben we zelfs een gast DJ er tussen zitten. (OVB)
klik om te luisteren Externe luister programma's
Windows Media Player Windows Media Player Real Player QuickTime VLC TuneIn
Nr. van de week 2017

Klik hier
om te kijken welke nummers van de week we al gehad hebben op MusicBeatsz.nl
Social Platform
Weers verwachting (NL)