MusicBeatsz heeft een eigen chat en heeft daar ook zijn / haar eigen regeltjes voor die een ieder op dient te volgen. Lees de puntjes wel even door.... We zijn niet de moeilijkste.

Registratie plicht....
Alle gebruikers dienen zich te registreren alvorens men kan chatten. Door op de knop registreren te drukken en je juiste gegevens (gebruikersnaam, wachwoord en mailadres) in te vullen krijg je een mail. Draag er zorg voor dat je je juiste mailadres invoer, anders ontvang je geen activatie mail en kan je ook niet inloggen op de chat. Activatiemail ontvangen? Dan kan je gezellig mee chatten met de andere gebruikers op onze chat.

Vul je gegevens in op de chat zelf....
Indien je ingelogd ben op de chat kan je links bovenin je instellingen veranderen. Daarin kan je het 1 en ander zelf wijzigen. Zo kan je bij je naam je eigen foto laten weergeven zodat we weten wie je bent. Maar ook bv je geslacht of waar je vandaan komt enz. Voor de andere chatters altijd leuk als ze extra info weten over met wie ze chatten.

Webcam....
Een webcam aan zetten in de chat is bij ons niet verplicht. Iedereen bepaald zelf of die dat wel of niet wil. Indien iemand zijn webcam aan heeft zie je dat rechts achter zijn naam staan.

Kamers....
Op de MusicBeatsz chat hebben we een 2 tal kamers. De eerste (MusicBeatsz) is voor alle geregistreerde chatters en kan men gezellig een praatje met elkander maken. De 2de kamer (MB Beheer) is voor het hoofdteam van MusicBeatsz. Indien nodig kan het hoofdteam snel overleg doen als er wat is op de chat. Een standaard chatter kan dus niet van deze room gebruik maken.

Algemene Chat
We bezitten een hoop mogelijkheden als het om chatten gaat. Alle geregistreerde gebruikers kunnen en mogen daar gewoon gebruik van maken. Wel waken we over het teveel gebruiken van de functies. We nemen hierin mee het delen van foto's / bestanden, de smilys, tekenfunctie enz. Teveel van dit gebruik veroorzaakt overlast voor de andere gebruikers en voor jezelf.

Verzoeken
Onze DJ's draaien geen verzoeken via de chat of via de prive chat. Alle DJs draaien via onze verzoekbox die te vinden is op onze website. Lees ook verzoekbox!!

Kleur uitleg op de chat....
* Beheerders (Blauw)
* Moderators (Roze)
* VIP (Geel)
* DJ's (Ex. Admin / Moderators) (Oranje)
* Geregistreerde gebruikers (GROEN)

Wat hoort niet thuis in de MusicBeatsz Chat
* Flooden, discrimineren of hacken
* andere gebruikers lastig te vallen
* Geen racisme te uiten
* te spammen / adverteren
* Pornografisch, Warez of Copyright materaal te distribueren
* Misbruik te maken van de server. (Algemeen en Prive is indien nodig door ons uit te lezen)
* Drugs gebruik voor de cam
* Alcoholische dranken nuttigen voor 2200uur met de cam aan

Kick / Ban
Heb je een kick gehad dan is dat een waarschuwing. Je ziet dan precies voor hoe lang je een kick gehad heb incl. de reden er van. Indien je een ban gehad hebt van 1 van onze hoofdteam leden dan heeft dat een reden, want deze geven we niet zomaar. Een ban kunnen we alleen ongedaan maken indien wij daar een reden voor zien en kan alleen ongedaan worden gemaakt door te mailen naar ons.

Een vraag of opmerking
We doen ons best om een ieder het zo aangenaam mogelijk te maken op de MusicBeatsz chat. Wellicht kan het zijn dat er een vraag of opmerking is. Wij vragen je dan om dit via onze contactformulier kenbaar te maken zodat we je vraag kunnen beantwoorden of opmerking kunnen waarnemen.

Totaal geregistreede gebruikers

Veel Chat Plezier toegewenst namens MusicBeatsz