Chat

Algemene Chat
We hebben een leuke en gezellige algemene chat daar waar je over van alles en nog wat kan en mag praten. Maar we waken wel op een aantal dingen die we ook duidelijk aangeven. We houden het graag gezellig zonder gezeur. Lees de puntjes wel even door.... We zijn niet de moeilijkste.

Prive chatten....
Vraag allereerst in de algemene chat aan de persoon waar je een prive gesprek mee wil of hij / zij prive wil. Sommige mensen houden er niet van als er direct een prive chat word opgestart.

Webcam....
Een webcam aan zetten in de chat is bij ons niet verplicht. Iedereen bepaald zelf of die dat wel of niet wil. Indien iemand zijn webcam aan heeft kan je meekijken. Dit kan immers alleen als hij / zij daar toestemming voor geeft.

Wat hoort niet thuis in de MusicBeatsz Chat
* Flooden, discrimineren of hacken
* andere gebruikers lastig te vallen
* Geen racisme te uiten
* te spammen / adverteren
* Pornografisch, Warez of Copyright materaal te distribueren
* Misbruik te maken van de server.
* Drugs gebruik voor de cam
* Alcoholische dranken nuttigen voor 2200uur met de cam aan

Kick / Ban
Een kick geven we alleen als waarschuwing als er ongeoorloofd gedrag herkenbaar is. Deze geld niet zo heel lang maar we doen dit puur om je te waarschuwen. Indien je een ban gehad hebt van 1 van onze beheerders, chatbeheerder of moderators dan heeft dat een reden, want deze geven we niet zomaar. Een ban kunnen we alleen ongedaan maken indien wij daar een reden voor zien en kan alleen ongedaan worden gemaakt door te mailen naar ons.

Verzoeken
MusicBeatsz heeft een eigen verzoekbox daar waar een ieder zijn / haar verzoeken aan kan vragen. Onze DJ's draaien geen verzoeken die via de hoofd chat of prive chat gedaan worden.

Kleur uitleg op de chat....
* Beheerders (Paars)
* Chatbeheerder (Blauw)
* Moderators (Roze)
* DJ's (Geel)
* Overige gebruikers (GROEN)

Een vraag, opmerking of een klacht
We doen ons best om een ieder het zo aangenaam mogelijk te maken op de MusicBeatsz chat. Wellicht kan het zijn dat er een vraag of opmerking is. Maar het kan ook zijn dat je een klacht heb omtrent een gebruiker van onze chat. Wij vragen je dan om dit via onze contactformulier kenbaar te maken zodat we je vraag, opmerking of klacht kunnen behandelen.

Veel Chat Plezier toegewenst namens MusicBeatsz

Nr. van de week 2017

Klik hier
om te kijken welke nummers van de week we al gehad hebben op MusicBeatsz.nl
Social Platform
Weers verwachting (NL)